Mal de cap

Mal de cap en estudiants

Es una de les malalties més comunes als estudiants. Es produeix a causa d’una llarga exposició a la pantalla de l’ordinador o quan no hi ha llum suficient per a llegir. Un de cada 3 estudiants té mal de cap a causa d’estudiar segons un estudi. Es molt més freqüent en xiques que en xics. Un altra de les causes d’aquesta malaltia són els mals hàbits de son. És un problema de salut molt comú, a més es relaciona directament amb els problemes de visió ja que un esforç visual prolongat pot provocar mal de cap.

Que es pot fer per evitar-ho:

Dormir les hores necessàries per despertar en bon estat, és a dir les que necessita el teu cos per descansar totalment. A més recomanem baixar la lluminositat de la pantalla de l’ordinador si s’utilitza durant molt de temps i activa el filtre de colors blaus. D’aquesta manera els teus ulls no hauràn de realitzar un gran esforç, és a dir, no s’esgotaràn.

Fonts utilitzades en aquesta entrada:  https://www.redaccionmedica.com/secciones/neurologia/el-30-de-los-adolescentes-espanoles-sufre-dolor-de-cabeza-asiduamente-3436 i  https://www.correofarmaceutico.com/salud-publica/uno-de-cada-tres-adolescentes-padece-dolor-de-cabeza-de-forma-recurrente.html

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *