Obesitat en estudiants

Obesitat en estudiants

A dia d’avui hi ha molts estudiants en universitats i instituts amb obesitat. Aquesta s’origina per les diferents causes.

La inactivitat és
 la principal causa d’aquesta malaltia en els més joves, ja que en el cas d’instituts, hi ha una gran quantitat de nens que no surten de casa a menys que sigui per anar a l’escola. Prefereixen quedar-se jugant a videojocs.

En el cas dels estudiants universitaris s’origina a causa de l’excessiva ingestió d’aliments hipercalòrics com les gasoses o altres aperitius.  A més  realitzen una activitat física molt baixa ja que es queden a casa estudiant una gran quantitat d’hores seguides.

Que hem de fer per evitar la obesitat:
Si coneixes a algú que és molt inactiu o consumeix una gran quantitat d’aliments hipercalòrics al llarg del dia has de ajudar-lo ensenyant-li les conseqüències que pot ocasionar. Un altra alternativa es avisar als seus pares o al seu tutor del que pot passar i aquests ja contactaràn amb un metge i s’encarregaràn de solucionar el problema.

Fonts: http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112006000900007 i http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112015000200012

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *